Om Airgames

Airgames startade 2009 med idén att erbjuda eventprodukter som vi själva tycker om, till ett lågt pris. Vi har lång erfarenhet i branschen av uppdrag i ideella föreningar och nu av jobb i egen verksamhet.

Vi startade vår verksamhet med en hoppborg, i dagsläget har vi flera hoppborgar i varierande storlekar och allt annat som finns på sidan.

Vi har arbetat hårt för att kunden ska vara nöjd och återkomma. Hittills med stor framgång.

hälsningar
Christian

Vision:

Airgames ska erbjuda eventprodukter som passar personer i alla åldrar, stora som små.
Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av eventprodukter så att alla hittar en produkt som passar var och en.

Affärsidé:

Affärsidén bygger på att kunden själv hämtar och lämnar produkterna på vårt lager. Eftersom kunden på detta sätt själv ansvarar för stora delar av eventet kan vi pressa priserna riktigt lågt. Men givetvis kör vi ut produkterna om kunden så önskar.

Våra nyckelord:

Säkerhet – Vi har lång erfarenhet av eventjobb från uppdrag i föreningslivet. Vi sätter säkerheten främst. Säkerhet är det allra viktigaste.

Kvalité – De flesta av våra produkter kommer direkt från noga utvalda tillverkare och leverantörer världen över. Dessa rengörs, servas och gås ständigt igenom för att hålla hög kvalité.

Flexibilitet & Service – Vi erbjuder event i hela Sverige. Flexibla kundlösningar. Inköp, långtidsuthyrning, hyra med kort varsel – Ingenting är omöjligt! Har inte vi produkten du söker? Kontakta oss för en lösning.