Om Airgames

Airgames startade 2009 med idén att erbjuda eventprodukter som vi såg ett behov av till barnkalas. Då till ett budgetpris och med en god service. Affärsidén byggde på att kunden själv hämtar och lämnar produkterna på vårt lager. Eftersom kunden på detta sätt själv ansvarar för allt kring eventet kunde vi pressa priserna. Det har vi även kvar idag men erbjuder nu även helhetslösningar som transport, montering och personal. Vi levererar produkter idag till kunder över hela Sverige. Vi utgår självklart ifrån lagret där vi en gång startade i Sollentuna utanför Stockholm men nu även ifrån Enköping. Vi har lång erfarenhet i branschen av uppdrag i ideella föreningar och av mångårigt jobb i egen verksamhet. Vi startade vår verksamhet med en hoppborg och lite snacksmaskiner. i dagsläget har vi utökat sortimentet efter kundernas önskemål med bla 10st mekaniska tjurar med olika tillbehör att rida på, mängder av olika snacksmaskiner och allt annat som finns på sidan.

Airgames erbjuder eventprodukter som passar personer i alla åldrar, stora som små.
Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av eventprodukter så att alla hittar en produkt som passar var och en till rätt event.

Vi har arbetat hårt för att ni som kund ska vara nöjd och återkomma. Hittills med stor framgång. Prova oss gärna. Offerter är gratis 😉

Hälsningar
Christian

Våra nyckelord:

Säkerhet – Vi har lång erfarenhet av eventjobb från uppdrag i föreningslivet och från egen verksamhet. Vi sätter säkerheten främst när det gäller inköp av nya produkter samt när vi är ute hos kunder på jobb. Säkerhet är det allra viktigaste för oss.

Kvalité – De flesta av våra produkter kommer direkt från noga utvalda tillverkare och leverantörer världen över. Dessa rengörs, servas och gås ständigt igenom för att hålla hög kvalité samt god standard. Trasiga och slitna produkter byts bort. Produkterna desinficeras kontinuerligt under rådande omständigheter.

Flexibilitet & Service – Vi erbjuder uthyrningar till event i hela Sverige. Flexibla kundlösningar. Inköp, långtidsuthyrning, hyra med kort varsel – Ingenting är omöjligt! Har inte vi produkten du söker? Kontakta gärna oss för en lösning och ett gott samarbete!