Mekanisk tjur

Att rida mekanisk tjur / bullride är en adrenalinstinn upplevelse både för stora och små.

tjur1 Mekanisk tjur Bullride
Bullride

Vi har åtta tjurar som alla har:

  • Mjuka horn
  • Kohud som omsluter kroppen
  • Tidtagning

Istället för tjuren kan du även rida på:

Tjuren går att anpassa i olika svårighetsgrader för alla åldrar och självfallet erbjuder vi rättvisa tävlingar för stridslystna cowboys!

Rekordet ligger någonstans över en minut…

För autentisk känsla klär vi oss gärna i westernkläder vid önskemål. Det finns också möjlighet att hyra in halmbalar och dekor för en extra kostnad.

Kombinera gärna med vårt partytält om du vill slippa att personalen plockar ned tjuren vid regn då den INTE får stå ute om det regnar.

Pris

5900 kr ex moms som startpris ink tre timmar. Minimidebitering 3 timmar. Därefter 1000kr/tim. (Gäller vardagar mellan 08-18)
Offert vid längre arrangemang samt under kvällar & helger. Montering ingår. Transport ingår inom Stockholm, Enköping, Västerås och centrala Uppsala. (utanför dessa tillkommer pris för transport). 1st personal på plats ingår vid tillgänglighet. 1st personal levererar vilket betyder att vi bör komma fram med bil till platsen tjuren ska stå. Ska den ”bäras” till annan plats får ni ordna med bärhjälp eller så tar vi med en personal till för 1000kr ex moms extra. (3tim) VI bär inte den upp/ner för trappor.

Mer info under Priser

Köpa tjur?

Vill du köpa en egen EU tillverkad tjur, ny eller begagnad, kan vi ta hem på beställning. Kontakta oss för mer information.


Fakta
Mekanisk häst Bullride Mekanisk tjur Rodeo
Mekanisk Häst

Längd: 4,5 m
Bredd: 4,5 m
Min. takhöjd: 2,35 m
Vikt: 350 kg
El: 230 V, Styrbox 2000w
Fläkt: 1100-1500w

Detta bildspel kräver JavaScript.