Mekanisk flaska

Den mekanisk flaskan är ett roligt och annorlunda alternativ till klassiska tjuren. Upplevelsen är fortfarande lika adrenalinstinn.

Mekanisk flaska bullride mekanisk tjur Rodeo
Mekanisk Flaska

Vi erbjuder flaskor i flera varianter med olika dekaler.

Flaskan går att anpassa i olika svårighetsgrader och självfallet erbjuder vi tidtagning och rättvisa tävlingar för den som vill ta till flaskan!

Rekordet ligger någonstans över en minut…

Kombinera gärna med vårt partytält om du vill slippa att personalen plockar ned flaskan vid regn.

I dagsläget är flaskorna folierade med tidigare kunders dekaler och flaskorna hyrs ut i aktuella utseenden. Självklart kan ni foliera flaskan efter eget tycke, vilket ni som kund får ordna med själv. Hör gärna av er vid frågor.

Istället för en flaska kan du också rida på:

Kontakta oss gärna om du söker någon annan produkt att rida på. Vi kan beställa hem flertalet varianter.

Pris

5900 kr ex moms som startpris ink tre timmar. Minimidebitering 3 timmar. Därefter 1000kr/tim. (Gäller vardagar mellan 08-18)
Offert vid längre arrangemang samt under kvällar & helger. Montering ingår. Transport ingår inom Stockholm, Enköping, Västerås och centrala Uppsala. (utanför dessa tillkommer pris för transport). 1st personal på plats ingår vid tillgänglighet. 1st personal levererar vilket betyder att vi bör komma fram med bil till platsen flaskan ska stå. Ska den ”bäras” till annan plats får ni ordna med bärhjälp eller så tar vi med en personal till för 1000kr ex moms extra. (3tim) VI bär inte den upp/ner för trappor.

Mer info under Priser


Fakta

Längd: 4,5 m
Bredd: 4,5 m
Min. takhöjd: 2,35 m
Vikt: 350 kg
El: 230 V, Kontrollbox 2000w
Fläkt: 1100-1500w

Detta bildspel kräver JavaScript.